FELHÍVÁS - ADATGYŰJTÉS!!!

Bővitsük ki a felvidéki zenei kiadványok és zenei élet szereplőinek adatbázisát. Kérjük az együttműködéseteket és adatlapunk kitöltését.

Alakítsuk ki a szlovákiai magyar zenekarok, jazz-, világ- és népzenei együttesek, kórusok, tánccsoportok és minden zenei életben tevékenykedő szervezet, személy
adatainak, zenei kiadványainak nagyszabású adatbázisát.

NÉZD MEG AZ ADATBÁZIST

VOCES énekegyüttes (vegyeskar)

A VOCES (latinul: hangok) énekegyüttes 2008 szeptemberében kezdte meg működését egy szűk tucatnyi, kassai és Kassa-környéki tapasztalt amatőr énekessel. Az együttes először alapítása után egy évvel mutatkozott be, a kassai Löffler Béla Múzeumban megtartott két teltházas koncerttel – ez a műsor 2011-ben stúdió-CD formájában is megjelent, „A Reneszánsztól a Blues-ig és vissza” címmel. Az együttes 2011-ben és 2012-ben öt városban (Kassa, Szepsi, Nagykapos, Miskolc, Losonc) adta elő Tomás Luis de Victoria hatszólamú „Officium Defunctorum” című művét. 2011 őszén részt vett a Hajnalok Völgye IV kortárs kórusfesztiválon Csábon. Az együttes művészeti vezetője FERENCEI Andrea, világi vezetője és házi zeneszerzője BARTKO Zoltán.


Karnagy: Ferencei Andrea

Vezető: Bartko Zoltán

Web: www.voces.sk
E-mail: bartko.zoltan@voces.sk

Ezt látni kell

 
 

Videók

Beszámolók

Interjúk