FELHÍVÁS - ADATGYŰJTÉS!!!

Bővitsük ki a felvidéki zenei kiadványok és zenei élet szereplőinek adatbázisát. Kérjük az együttműködéseteket és adatlapunk kitöltését.

Alakítsuk ki a szlovákiai magyar zenekarok, jazz-, világ- és népzenei együttesek, kórusok, tánccsoportok és minden zenei életben tevékenykedő szervezet, személy
adatainak, zenei kiadványainak nagyszabású adatbázisát.

NÉZD MEG AZ ADATBÁZIST

Szerelem, szerelem

Hendrerit hendrerit habitasse Quisque Vestibulum metus Lorem ultrices at sit porttitor.

Korpás Éva Csalogató c. gyermeklemeze után Szerelem, szerelem című új hanghordozójával a népdalfeldolgozásokban most a felnőttekhez kíván szólni kiváló zenésztársai és vendégei kíséretében. A különféle zenei stílusok egyedi hangzást kölcsönöznek a népdaloknak, melyet méginkább megfűszerez egy vendégművész, Malek Andrea közreműködése, aki egy teljesen más zenei stílus képviselője. A dalokat a szerelem témája fogja egy nagy egységbe, felelevenítve e legszebb emberi érzés boldog és boldogtalan pillanatait egyaránt. A dzsesszes, dzsessz-rockos és komolyzenei ihletésű feldolgozások mellett egy-egy alkalommal eredeti formájukban is felcsendülnek a dallamok, hogy a hallgató számára egyértelmű legyen, "honnan jöttünk és hová kéne érkeznünk". Szóljanak hát a dalok a "különböző korok különböző hangszereinek ötvözésével".

Dalok listája:

1. Szerelem, szerelem
2. Álom esett a szemembe
3. Szerelem, szerelem
4. Bazsa Mári libája
5. Bazsa Mári libája
6. Bujdosik egy árva madár
7. Szól a világ
8. A menyasszony szép virág
9. Segélj el, Uram Isten
10. Erdőn, mezőn
11. A csitári hegyek alatt
12. Apró ember
13. Hosszú inged
14. Ne bánd, édes virágom
15. Azt gondoltam
16. Zöld szalagot kötöttem
17. Tisza partján elaludtam
18. Juhász Gyula: Szerelem?

Megjelent: 2010

Ezt látni kell

 
 

Videók

Beszámolók

Interjúk