Gitár Trió - László Attila, Tátrai Tibor és Babos Gyula koncertje Somorján

Gitár Trió - László Attila, Tátrai Tibor és Babos Gyula koncertje Somorján

ÚJ IDŐPONT! 2017. december 1-jén, pénteken 20.30-tól három kitűnő gitárművész, László Attila, Tátrai Tibor és Babos Gyula ad koncertet a Somorjai Sup Sup Music Klubban. A produkciót további két kiváló művész erősíti: a dobokon Solti János játszik, míg a ritmusszekció másik tagja Lattmann Béla basszusgitáros. Belépő 25 euró. Mindenkit szeretettel várnak a szervezők.

 

Három különböző stílusban, mégis egységesen, egymás játékát kiegészítve vagy éppen ellenpontozva játszanak, stílusaik keveredésével egy egészen új hangzást hozva létre. Inspirálják egymást, tehetségük és klasszis technikájuk révén pedig átveszik a másik érzését, gondolatát, és a saját stílusukban folytatják tovább az adott zeneművet.

Babos Gyula Liszt Ferenc-díjas zenész, a magyar jazzgitárművészet első számú előadója, 2005-ben a Magyar Köztársasági Érdemrend tiszti keresztje kitüntetésben részesült.

László Attila Liszt Ferenc-díjas jazzgitáros és zeneszerző, a Magyar Jazz Szövetség egykori elnöke, a modern magyar jazz kiemelkedő képviselője, a Magyar Köztársaság Érdemes Művésze.

Tátrai Tibor Liszt Ferenc-díjas gitáros, zeneszerző, hazánk legjobb zenekaraiban játszott, a Tátrai Banddel megtöltötte a Budapest Sportcsarnokot.

ATEMPO.sk