Group’n’Swing koncert show Párkányban

Group’n’Swing koncert show Párkányban

2018. október 6-án, szombaton 19.00 órától a párkányi Mihályi Réka vezette Group’n’Swing ad koncertet a párkányi Kultúrházban. Egy új show-val érkeznek, ahol Réka mellett bemutatkozik a zenekar új tagja, Mujahid Zoltán is. Belépő 8 euró. Mindenkit szeretettel várnak a szervezők.

 

Az idén 12 éves, Fonogram díjas Group’n’Swing Zenekar mindig kiemelkedő helyet foglalt el a magyar zenei palettán, és megtiszteltetéssel tudhatja magának a szakma és a közönség egybehangzó elismerését.

Az utóbbi években rendre megtöltik a MÜPA, a MILLENÁRIS, a MOM Kulturális Központ, a RAM Colosseum, a Várkert Bazár és a Városmajori Szabadtéri Színpad óriási koncerttermeit, bizonyítva, hogy nagyszínpadi showműsoraikra óriási igény van. Előadásaikat a kiemelkedő zenei minőség, sodró lendületű koreográfiák, felhőtlen jókedv, és a közönségüket is magával ragadó pozitív energia fémjelzik. Koncertjeiken az eddig megjelent három nagylemezük (Swing amíg élek, Botrány, Most légy férfi!) zenei anyagán kívül, a swing éra legnagyobb slágerei is felcsendülnek.

Az ország első és legismertebb swing ’n’ boogie show zenekarában Mujahid Zoltán, a közismert énekes, énektanár, a Megasztár első szériájának döntőse, augusztusban mutatkozott be a zenekar férfi frontembereként Mihályi Réka mellett.

A zenekar tagjai:

Mujahid Zoltán - ének
Mihályi Réka - ének
Almási Attila - harsona, bariton szaxofon, vokál
Bakó István - szaxofon, vokál
Csík Tibor - trombita, vokál
Bille Gergő - trombita, szárnykürt, vokál
Lőrincz Ádám - zongora, vokál
Gyalog Zoltán - gitár
Molnár Péter - nagybőgő
Péntek Tibor “Sas” - dobok

.

ATEMPO.sk