My Songs - Sting koncert Pozsonyban

Sting

2019. június 30-án, vasárnap 20.00 órától egy év után ismét Pozsonyban ad koncertet Sting. A brit világsztár az Ondrej Nepela Jégcsarnokban a My Songs turnéja keretében lép színpadra. Mindenkit szeretettel várnak a szervezők.

A 65 éves, többszörös Grammy-díjas Sting (eredeti nevén Gordon Sumner) változatos és rendkívül sikeres karrierje során elképesztő mennyiségű slágerlistás dalt, számtalan elismerést és mintegy 100 millió eladott lemezt produkált. Az újhullám egyik meghatározó zenekarának, a Police-nak 1977 és 1983 között volt énekese és basszusgitárosa, társa Andy Summers gitáros és Stewart Copeland dobos volt. Sting és a Police nevéhez olyan slágerek fűződnek, mint az All This Time, az Every Little Thing She Does Is Magic, a Demolition Man, a Driven to Tears, a Message in a Bottle, a Shape of My Heart, a King of Pain, az Every Breath You Take vagy a Next to You is.

 

 

Sting 1984-től dolgozik szólóban, 1985 óta tizenkét albumot adott ki. Tíz Grammy-díjat nyert, valamint egy Golden Globe-, egy Emmy- és három Oscar-díjjelölést tudhat magáénak. Nevéhez olyan slágerek fűződnek, mint az Englishman in New York, a Fields of Gold vagy a Desert Rose.

 

 

Az énekes eddig négy alkalommal látogatott el Pozsonyba, 2000-ben az Inchebában, hat évvel később a Petržalkai futballstadionban, 2011-ben legnagyobb slágereinek szimfonikus átiratával a Ondrej Nepela stadionban és 2018-ban a Pozsonyi várban adott koncertet.

Zaťko Ervin, ATEMPO.sk