Közönségtalálkozó Takáts Tamás zenésszel, énekessel, frontemberrel Párkányban

2015. február 12-én 17.30-tól a Párkányi Városi Könyvtár közönségtalálkozót szervez Takáts Tamással, zenésszel, énekessel, a KarthagoTakáts Tamás Blues Band és az East zenekarok frontemberével. A beszélgetést Koncz Dezső, a magyar sport-, könnyűzenei és színházi élet valódi „sztárjairól“ kiadott könyvsorozat szerzője vezeti. 

A „sztár” szó az utóbbi években leértékelődött. Olyan előadókra aggatják ezt a címkét, akik nem maguk erejéből indulnak el a zenei pályán, hanem elsősorban a média emeli őket sokszor bizony nem megérdemelt magasságokba. Tehetségükhöz, képességeikhez sokszor természetesen nem fér kétség, csak éppen azokat a lépcsőket ugorják át, melyeket a közönség tökéletes kiszolgálásához illenék végig járni. A „Sztárok és sztorik” c. kötet szerzője, Koncz Dezső tudatosan választotta mégis ezt a címet könyvének. Olyan előadók szerepelnek az albumban, akik az elmúlt évtizedekben a legtöbbet tették le a magyar zenei élet asztalára.

A szerző a közönségtalálkozón a kötetben is szereplő Takáts Tamással beszélget, aki a rendezvényen saját életrajzi könyvét is bemutatja. Mindkét kiadvány megvásárolható lesz a helyszínen és a szerzők szívesen dedikálják is azokat. 

A belépés díjtalan. Mindenkit szeretettel várnak.

aTEMPO.sk