Connaction VI. Dunaszerdahely

Connaction VI. Dunaszerdahely

2016. február 26-án 21 órától a dunaszerdahelyi NFG klubban kerül megrendezésre a Connaction VI. Drum and Bass Night. A belépő csak 18 éven felülieknek 3 euró. Mindenkit szeretettel várnak a szervezők.

Fellépők

Bion /Handbreak/
Bobo /Summit/
Dilemma /City Reboot/
The Grove /Live Act, Redalfarecords, Connaction/
Atesz /Live Drums/
Gystore /4beatrecords, Connaction/
Idealistae

FACEBOOK ESEMÉNY

 

Bobo

BOBO /SUMMIT/
A trnavai Summit DnB partysorozat rezidense, nem először jár nálunk. Vinyl settje egy igazi jungle-neuró cyberháború. Nemhiába játszott már a Tridenten is, év közben pedig Szlovákia és Csehország területén terjeszti az undergroundot mindenfelé.

 

DILEMMA

DILEMMA /City Reboot,Big Dilemmaz/
Olasz István a.k.a Dj Dilemma a komáromi City Reboot csapat és a RÉVolution partysorozat lemezlovasa. Szettjeiben kihangsúlyozza a dallamot, tág atmoszférával, olykor pedig hirtelen belök a Neurofunk kemény sodrásába. Saját rádióműsort vezet Big Dilemmaz néven.

 

IDEALISTAE

IDEALISTAE
Egyedi stílusuk amolyan Drum and Bass köré épített electronic-eclectic stílusok dinamikus egyvelege. A páros két szerdahelyi srác, akik zenei kreativitásukat összerakva egy ideje számokat is írnak. DJ szettel fognak bemutatkozni.

 

BION

BION /Handbreak/
Bion Érsekújvárból érkezik hozzánk. A W-klubban zajló Handbreak partyk rezidense. Főleg neurofunkot kever unique old skool dnb trackekkel. A DnB mellett a hip-hop/rap party-k gyakori DJ-e, scratch skillekkel, ahogy kell. Először láthatjuk az NFG klubban.

 

THE GROVE

THE GROVE & ATESZ (live drums) /Connaction,Red Alfa Records/
A Connaction rezidens LIVE ACT bandája a 3 tagú (Gystore, Soldierr, Farky) formáció, akik TRASHBEAT-tel fogják elhozni a party-szellemet, saját karcos számaikkal. Nyáron a Red Alfa Records-nál (UK) jelent meg első GREEN IS THE COLOUR cimü EP-jük. Ahogy eddig is, csak a zúzás és pattogás lesz a középpontban, amit ATESZ élő dobokkal emel mjd magasabb szintre.

 

GYSTORE

GYSTORE /Connaction, 4BeatRecords/
A Connaction rezidens DJ-e. Szettjeiben főleg a deep és neurofunk hallható. A THE GROVE formáció tagja. A szlovákiai 4Beat Recordsnál jelent meg a CJ IS BACK című száma. A party-t szokás szerint ő nyitja majd meg.

ATEMPO.sk