Koncz Zsuzsa koncert Rimaszombatban

Koncz Zsuzsa koncert

2016. november 28-án, hétfőn 19.00 órától Rimaszombatban a Városi Művelődési Központban ad koncertet a legendás Kossuth-díjas, Liszt Ferenc-díjas és Prima Primissima-díjas énekesnő, Koncz Zsuzsa.

Az első Ki mit tud-on (tehetségkutató vetélkedő, MTV, 1962.) válik országosan ismertté. 1963-tól amatőrként énekel az Omega, az Illés majd a Metró zenekarokkal. Első átütő sikerét 1966-ban a Rohan az idő című dal hozta meg. Lemezfelvételeit az Illés együttessel, majd a Fonográffal készíti, megszűnésük után a legjobb hazai stúdiózenészekkel dolgozik. Dalait a legkiválóbb magyar zeneszerzők szerzik, a szövegeket főképp Bródy János írja. Több tucat album, aranylemezek, kitüntetések jelzik eddigi pályafutását. Számtalan hazai és külföldi fesztiválon aratott sikert, koncertezett és készített tévéműsorokat. A művésznő idén 70 éves.

A Rimaszombati kétszer 50 perces műsorán Závodi Gábor billentyűs hangszereken, Tiba Sándor ütős hangszereken, Maróthy Zoltán gitáron és Lengyelfi Miklós basszusgitáron valamint bőgőn kiséri majd.

A koncertre a belépőjegy 20 és 23 euró. Mindenkit nagy szeretettel várnak.

FACEBOOK ESEMÉNY

aTEMPO.sk