Bodnár Attila – 2016 kedvenc dalai

Bodnár Attila – 2016 kedvenc dalai

Folytatódik tovább sorozatunk, melyben a 2016-os év összefoglalásaként a hazai zenei élet szereplői ajánlják 10 kedvenc dalukat, amelyek a legnagyobb hatást gyakorolták rájuk.

Ezúttal Szepsiből Bodnár Attila, a 3po Band bőgőse, Vox Columbellae karnagya, Voces énekegyüttes basszusa, Gablyasz Band bőgőse mutatja be kedvenceit.

"Konzervatív beállítottságú ember vagyok. Zenehallgatás terén is inkább a fiatalságomat meghatározó darabokhoz ragaszkodom. Nem nagyon vagyok képben az aktuális zenei produktumok terén. Általában csak nagy késéssel jutnak el hozzám az új darabok. Ezért elég komoly gondot okoz, hogy megjelöljem a 2016-os év termésének kedvenc dalait. Sokkal könnyebb helyzetben lennék, ha a múlt század vagy legalább az elmúlt évtized dalai közül szemezgethetnék. De ha már mégis, akkor bár nem szigorúan ragaszkodva a szabályokhoz, de ímhol a listám:"

 

The Winery Dogs - Captain Love

"Egyik kedvenc basszusgitárosom Billy Sheehan legújabb bandájának ezt a dalát bár 2015 októberében játszották fel, de a videoklippje csak 2016 májusában debütált."

 

 

Antal Tímea - Még az úton

"Ennek a dalnak, de az egész lemeznek a hangszereléséért a szepsi származású Demko Gergő a felelős aki – hagy dicsekedjem – „ifjú titán” korában Matyi testvérével egyetemben még a kórusom tenor szólamát is erősítette. Szerintem csodálatosat alkottak. "

 

 

Joe Bonamassa - This Train

 

 

Red Hot Chili Peppers - Dark Necessities

 

 

Michael Bublé - Nobody But Me

 

 

Tyketto - Scream

 

 

Tankcsapda - Alföldi gyerek

 

 

Dream Theater - The Gift Of Music

 

Ana Popović - You Got the Love

 

Felvidék Allstars & jóvilágvan feat. Gombaszög - Levegő

"A végére bár egy 2015-ös, de egy nagyon jó hangulatú szám került kitűnő hangszereléssel. Véleményem szerint jobb lövés mint a 2016-os."

 

ATEMPO.sk