Apey & The Pea – bemutatjuk az idei Nagy-Szín-Pad! versenyzőit

Apey & The Pea – bemutatjuk az idei Nagy-Szín-Pad! versenyzőit

Május 2-től újra fesztiválhangulat költözik az Akváriumba. Ötödik alkalommal indul a koncertező előadók legrangosabb hazai versenye, a Nagy-Szín-Pad!

Jöjjön egy újabb fellépő zenekar, ezúttal a Apey & The Pea-t mutatjuk be.

Az Apey & The Pea 2008 végén alakult Budapesten, Áron Andris (ex-Neck Sprain) szólóprojektjéből átalakulva, illetve egykori Superbutt tagokkal (Makai László, Prepelicza Zoltán) kiegészülve. Az agresszív és látványos élő előadásmód, illetve a nehézfém súlyú gitár riffek, a klasszikus metál szellem teszik lehetővé, hogy egy lenyűgöző, intenzív, nem szokványos koncert élménnyel távozzon a közönség.

 

 

2017 szeptemberében jöttek ki legújabb, immáron harmadik anyagukkal, a HEX-szel, melyet a teltházas A38-on tartott lemezbemutató koncert után körbeutaztattak hazánk városaiban.

 

 

A zenekar 2008-as megalakulása óta számos külföldi és itthoni sikert mondhat magáénak, többek között a 2015-ben elnyert Fonogram-díjat, az év hazai hard rock vagy metal albuma vagy hangfelvétele kategóriában. Zenéjük magját a zúzós, klasszikus metál adja, melyhez összetéveszthetetlen, sötét hangulatú előadásmód párosul.

ATEMPO.sk / Nagy-Szín-Pad