Zeneszekciós gyakornokokat keres a Gombaszögi Nyári Tábor csapata

Gyakornokokat keres a zenei szekcióba a Gombaszögi Nyári Tábor csapata

Szereted a zenét, imádsz pörögni, szervezkedni, ráadásul a munkától sem riadsz meg? Összesen három helyet kínál a Gombaszögi Nyári Tábor csapata a zenei szekcióba.

Az eddigi évekhez hasonlóan idén is sok neves zenekar lép fel a tábor nagyszínpadán, és szeretnék, ha elégedetten, kedves emlékekkel távoznának a táborból. Nem csak a zenekarok, de a közönség miatt is nagyon fontos a zenei szekció önkénteseinek munkája.

Napközben a cateringet kell elkészíteni, hogy mire a zenekarok megérkeznek, minden a helyén legyen. A munkának ezután sincs vége, jöhet a folytatás.

A koncertek alatt arra kell ügyelni, hogy a kezdések időpontjai be legyenek tartva, tehát nem elég kedvesnek és készségesnek lenni, szükség van határozottságra is. Fontos a flexibilitás, hiszen az időjárás vagy egyéb külső tényezők könnyen keresztbe húzhatják a számításokat, ekkor nagyon gyorsan kell reagálni, a problémát nem keresni, hanem megoldani. Nem utolsó dolog a reprezentatív megjelenés és a jó kommunikációs készségek sem.

A backstage-ben eltöltött idő meghozza a gyümölcsét, hajnalig együtt bulizhattok a zenekarokkal, de ne feledjétek, reggel kezdődik a munka elölről!

Jó munkamegosztás és csapatmunka mellett, az előadásokra is időt tudtok szakítani. Egy biztos, felejthetetlen élményekkel és hasznos tapasztalatokkal gazdagodhattok, csak jelentkezzetek bátran!

Ha úgy érzed, megvan benned minden a fent felsorolt tulajdonságok közül, és szeretnél a csapat tagja lenni, jelentkezz a gombaszog@gmail.com e- mail címem. Az üzenet tárgya a "GombaGyakornok" jelige legyen.

ATEMPO.sk / Gombaszögi Nyári Tábor
Fotó: Cséfalvay András