JELENTKEZZ! 2018-ban is keresi a tehetségeket a Snétberger Központ

JELENTKEZZ! 2018-ban is keresi a tehetségeket a Snétberger Központ

2018-ban is felvételt hirdet a Snétberger Zenei Tehetség Központ nyáron induló ingyenes zenei kurzusára. A meghallgatások február végén kezdődnek.

A Snétberger Zenei Tehetség Központ célja, hogy minél több hátrányos helyzetű, tehetséges diák kerüljön be a képzéseire, és kapjon ezzel lehetőséget a továbbtanulásra, zenei karrierje beindítására.

A képzésre olyan magyarországi és határainkon túli 12-22 éves hátrányos helyzetű fiatalok jelentkezését várják, akik szeretnek muzsikálni, jól bánnak a hangszerrel, nyitottak a klasszikus és jazz zenére is.

Meghallgatások február 2. és 4. között és március végén az ország több pontján lesznek. Jelentkezni a www.snetbergerkozpont.hu-n található űrlap kitöltésével vagy levélben lehet (Snétberger Zenei Tehetség Központ, 8227 Felsőörs, Hóvirág u. 28.).

Snétberger Zenei Tehetség Központ

Az országos meghallgatásokon kiválasztott legjobb diákok a nyári szünet első 6 hetében, illetve az őszi és tavaszi szünetekben 3-3 hétben tanulhatnak a Balaton-felvidéki Felsőörsön, bentlakásos formában. 25 hétvégén pedig Budapesten. A képzés a „normál” általános vagy középiskola mellett is elvégezhető, tehát nem kell évet halasztani.

A képzés keretében a zenei és művészeti órák mellett angol nyelvet, médiaismeretet, számítógépes és munkavállalással kapcsolatos ismereteket, valamint roma kultúrismeretet is tanítanak.

A 2011-ben megnyílt intézmény tanárai között olyan neves magyar művészek vannak, mint Snétberger Ferenc, László Attila, Rozsnyói Péter, Oláh Tzumó Árpád, Lamm Dávid, Tóth Mátyás, Barcza Horváth József, ifj. Balázs János, Suki András, Lakatos György, a nemzetközi vendégelőadók között pedig megtalálható Paolo Vinaccia, Tony Lakatos és Roby Lakatos is.

ATEMPO.sk