FELHÍVÁS! Zenei Kiadványok Adatbázisa – KERÜLJ BE TE IS!

Az ATEMPO.sk portál azzal a céllal indul útra, hogy közelebb hozza egymáshoz a szlovákiai magyar zenei élet szereplőit, korszerű módon elősegítse a kommunikációt, a tájékoztatást és az együttműködést a különböző együttesek, műfajok között.

Mára már meghatározó zenei-kulturális portállá vált az ATEMPO.sk, amit fokozatosan szeretnénk tovább bővíteni. Egyik ilyen célunk egy átfogó zenei adatbázis kialakítása, mely már bizonyos formában útnak indult portálunkon. Az Adattárat szeretnénk továbbfejleszteni és kibővíteni, amihez minden zenei szereplő együttműködése is szükséges.

AZ ADATTÁR ITT TEKINTHETŐ MEG

A Zenei kiadványok adatbázisát azzal a céllal hoztuk létre, hogy a felvidéki magyar vonatkozású kiadványokat, legyen az CD, DVD, kazetta, lemez, könyv, klip, hangfelvétel egy helyre összegyűjtsük és egyben archiváljuk is (hisz sok olyan kiadvány jelent meg, ami mára már nem is beszerezhető).

Várjuk az előadók, szerzők jelentkezését, hogy a kiadványaikról szóló adatokat fokozatosan fel tudjuk tölteni az adatbázisba.

A jelentkezéseket és az információkat a kiadványokról az Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. címre várjuk, de online adatlapunk kitöltésével is sokat segítetek.

ADATGYŰJTÉS

Köszönjük az együttműködést. Kerüljön be a te „kiadványod” is!

ATEMPO.sk