FELHÍVÁS! Az Év hangja 2019 - pop-rock énekesek versenye

A CSEMADOK Dunaszerdahelyi Területi Választmánya, a Csemadok Dunaszerdahelyi TV mellett működő Ifjúsági Tanácsa és a CSEMADOK Alistáli Szervezetével közösen rendezi meg az Év hangja 2019 táncdalénekes versenyt (pop-rock dalverseny) 2019. április 13-án 17.00 órától az alistáli Sport- és Kultúrközpontban.

A versenyre várják a jelentkezőket 12 éves kortól 26 éves korig. A versenyzőknek két szabadon választott dalt kell előadniuk, feltétel, hogy az egyik dal magyar nyelvű legyen.

A rendezők biztosítják a fellépőknek a teljes hangosítást és a mikrofont. A zenei alapokat minden versenyző hozza magával (USB-kulcson vagy CD-n). A versenyző hangszeres kíséretet is biztosíthat magának, azonban a verseny egyéni énekesek és nem zenekarok versenye.

A jelentkezési határidő 2019. március 30.

A verseny legjobbjai tárgyi ajándékokban részesülnek. A legeredményesebb énekesek fellépési lehetőséget kapnak a Csemadok járási rendezvényein, az évenként megrendezendő Kulturális Ünnepélyen és Szövetkezeti Napon, illetve a Magyar Majálison.

Jelentkezni a következő elérhetőségeken lehet:

Sátor Zoltán, Mateja Korvína 652/26, Dolný Štál 93010
Tel.: +421 907 635 309, E-mail: Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

Jelentkezéskor a jelentkezési lap elektronikus (e-mail), vagy kézzel kitöltött változatának elküldésével lehet.

JELENTKEZÉSI LAP

A jelentkezés elfogadásáról a határidő lejárta után mindenki értesítést kap. Felhívják az énekesek figyelmét, hogy nem tudják kiszűrni az esetleges dal-ismétléseket. A versenyzők a dalok kiválasztásában szabad kezet kapnak!

 

EREDMÉNYEK 2017

EREDMÉNYEK 2015

ATEMPO.sk