Az én apám - Pápai Joci elviszi a fotódat is az Eurovízió színpadára

Pápai Joci „Az én apám” című dalával nyerte meg A Dal 2019 műsort, így ő képviselheti Magyarországot a 64. Eurovíziós Dalfesztiválon Tel-Avivban.

A dal Joci és az édesapja közötti rendkívül személyes és mély kapcsolatról szól: ezt az apa-gyermek viszonyt tervezik megmutatni az Eurovíziós színpadon is.

 

 

Ehhez a Ti segítségetekre is szükség van!

Kérik, hogy küldjetek egy vagy több fotót az édesapátokról, amelyeknek „Az én apám” színpadképéhez és A Dal című műsorhoz kapcsolódó egyéb felhasználásához engedélyt is tudtok adni. Nagyméretű fotókat küldjetek, amelyek minimum 2000x2000px felbontásúak. Lehetőleg csak az édesapátok szerepeljen a képen.

Természetesen az édesapák saját maguk is jelentkezhetnek, nyugodtan küldjetek be magatokról fotót!

A fotókat az Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. email címre várják március 31. éjfélig.

Kérik, a fotó beküldésével egyidejűleg megadni:
- neved,
- e-mail-címed,
- telefonszámod,
- amennyiben nem múltál még el 18 éves, törvényes képviselőd nevét (a fotó kiválasztása esetén az Ő aláírására is szükség lesz).

Az MTVA a beküldött felvételek közül „Az én apám” című dalhoz illeszkedő, színpadképnek is alkalmas fotókat választja ki.

A színpadképhez kiválasztott képek beküldőivel e-mailben felveszik a kapcsolatot, és elküldik a felhasználáshoz szükséges, aláírandó nyilatkozatot, illetve szerződést.

Ha szeretnéd, hogy édesapád ott legyen az Eurovíziós színpadon Pápai Joci produkciójában, küldd el a fotóját!

A RÉSZLETES FELHÍVÁS

ATEMPO.sk / MTVA