FIGYELEM! Az Aylen's Fall új dobost keres

A komáromi székhelyű Aylen's Fall zenekar dobosa sajnos távozni kényszerült a bandából, így sürgősen dobost keresnek, mivel februártól folytatnák a koncertezést.

A zenekar az Éter fesztivál különdíjasaként meghívást kapott az A38as hajóra, a Hangfoglaló (Öröm a zene) 3-dik helyezettjeként pedig a Sziget Produktion elé lett terjesztve a zenéjük. A Szlovákiai Magyar Amatőr Zenekarok Szemléje nyerteseként, és a szlovákiai Radio Heads Awards 2014-es év újoncának jelöltjeként szeretnének nemcsak Magyarországon, de Szlovákiában is minél többet koncertezni.

Emellett a Pulzus különdíjasaként meghívást kaptak az ecseri vasműbe stúdiófelvételre, és az Éter fesztiválnak köszönhetően a budapesti Denevér stúdióban két dalukat is masterelik. Ezeknek a felhívásoknak szeretnének eleget tenni, amihez egy olyan dobost keresnek, aki a hét bármelyik napján a zenekar rendelkezésére tud állni.

{jamedia src="/

" type="video" mtype="youtube"}

Hallgasd meg dalukat, és amennyiben tetszik a zene, és szeretnéd magad kipróbálni velük, jelentkezz az elérhetőségeiken!

Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.
facebook.com/AylensFall

aTEMPO.sk