JELENTKEZZ! Jön a jubileumi Tehetség a Tét énekverseny

Idén is folytatódik a TAT, azaz Tehetség a Tét elnevezésű rendezvénysorozat Cool Club Slovakia Polgári Társulás szervezésében. Célja, hogy a tehetséges fiataloknak lehetőséget biztosítson bemutatkozásra, és ezzel hozzásegítse őket további fellépésekhez is.

2016. március 5-éig várják a 15-25 év közötti fiatalok jelentkezését a Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. email címen vagy a 0948 977418-as telefonszámon. 

A sorozatba 6 énekest választanak ki, akik több fordulón keresztül különböző helyszíneken mutatkoznak be két-két dallal.

A verseny gálájára május 5-én kerül sor a gútai Városi Művelődési Központban, ahol többek között fellépnek volt TAT győztesek, Babos Kitti, Mészáros Tamás és a perbetei Margaret tánccsoport is.

Az idei rendezvény házigazdája Sukola Tamás lesz (az Ógyallai Táncdal gálaestek producere, A Tumultus fesztiválok és a Szlovákiai Magyar Amatór Zenekarok szemléjének műsorvezetője), aki a jelentkezéseket is várja.

A résztvevők és a győztes idén is értékes díjakban részesül: saját szám elkészítését és stúdióban való feléneklését, saját videoklipjének elkészítését nyeri.

 

Néhány dal az előző évadok résztvevőitől:

{jamedia src="/

" type="video" mtype="youtube"}{jamedia src="/
" type="video" mtype="youtube"}{jamedia src="/
" type="video" mtype="youtube"}{jamedia src="/
" type="video" mtype="youtube"}

aTEMPO.sk