JELENTKEZZ! Ismét jön az ÉTER PLUSZ Tehetségkutató Fesztivál

ÉTER PLUSZ

Idén is útjára indult a ÉTER PLUSZ Tehetségkutató Fesztivál, amelyre május 6-ig lehet jelentkezni, szinte minden könnyűzenei műfajban a www.eterfesztival.hu honlapon.

A korábban Észak-magyarországi fesztivál mára Magyarország legmeghatározóbb könnyű zenei tehetségkutatójává nőtte ki magát. Idén május 27-28. között az egri Bolyki Pincészet ad otthont a kétnapos tehetségkutató fesztiválnak.

A rendezvény célja immáron, több, mint 10 éve, hogy lehetőséget nyújtson az országban és a határon túl élő, feltörekvő magyar tehetségeknek a bemutatkozásra és a fejlődésre.
A szervezők kiemelt célja, hogy a náluk fellépő és majd győztesként távozó zenekaroknak, előadóknak olyan lehetőséget biztosítsanak, amely gyökeresen megváltoztathatja a zenei pályán eddig betöltött szerepüket. Biztosítva ezzel, hogy az ismertség és a népszerűség útjára léphessenek.

A tehetségkutatóra meghívott együttesek három színpadon, a stílusirányzatokat figyelembe véve, főként saját szerzeményeiket adják elő, egymással versenyezve mutatják meg tehetségüket a közönségnek és a szakértő zsűrinek. A zsűri a produkciók után értékeli, véleményezi az előadókat és iránymutatást ad zenei fejlődésükhöz. Zenekar, egyéni produkció, Hip-Hop és DJ kategóriákban lehet jelentkezni.

 

ÉTER PLUSZ

 

A teljesség igénye nélkül, a győztesek lehetőséget kapnak egy fellépésre a Sziget VOLT Fesztiválon, A38-on vagy a Balaton Soundon, továbbá HD minőségű image videoklipet, és saját arculatot is kapnak az ÉTER Produkció jóvoltából. Végül, de nem utolsó sorban sok értékes tárgynyeremény is vár rájuk.

Tavaly a komáromi Aylen's Fall is sikerrel zárta a tehetségkutatót és szintén sok-sok díjjal tértek haza.

A tehetségkutatón fellépők számára profi színpadtechnikát, fesztivál hangulatot és exkluzív helyszínt biztosítanak három színpadon.

A fesztivál szakmai mentora és egyben a zsűri elnöke idén Temesi Berci (TV2, RTL KLUB, MTVA zenei rendezője) lesz.

 

 

Ahogyan a nevében is hordozza, az ÉTER PLUSZ nem csak a zenélésről szól, hanem sokkal inkább a tehetségekben rejlő plusz lehetőségekről is. Éppen ezért közös szervezésben a Cseh Tamás Programirodával a zenekarok és az előadók bemutatása mellett megrendezik a “Közelebb vagy, mint gondolnád!” – ÉTER WORKSHOP-ot is, ahol minden a zenéről, a zenészekről fog szólni a zenészeknek. Szakmai beszélgetéseket, zenei mesterkurzusokat szerveznek a zeneipar jeles, hazai képviselőivel.

Az ÉTER PLUSZ-t minden este neves hazai fellépők zárják a FESZT!EGER keretein belül.

aTEMPO.sk