FELHÍVÁS! Verséneklők szakmai fóruma 2016

Verséneklő Együttesek VI. Szakmai Fóruma

A Csemadok Érsekújvári Területi Választmánya a Csemadok Érsekújvári Alapszervezetével karöltve megrendezi a Verséneklő Együttesek VI. Szakmai Fórumát 2016. december 9-én és 10-én, Érsekújvárban.

A szakmai találkozó fő célja a felvidéki magyar verséneklők eszmecseréje, egymás megismerése, szakmai segítése. A megzenésített versek népszerűsítése mellett lehetőséget teremtünk a műfajban dolgozó együttesek bemutatkozására, szakmai fejlődésére – hol is tart ma ez a műfaj? További cél a műfaj bemutatása zenélő amatőr fiataloknak, zenét tanuló diákoknak és zenét tanító pedagógusoknak.

 

A részvétel feltételei

A szakmai találkozóra meghívót kap országos szinten minden olyan szereplő, aki a Csemadok fesztiváljain, versenyein képviseltette magát. Meghívjuk továbbá a közönség soraiba a zenélő amatőr fiatalokat, zenét tanuló diákokat, zenét tanító tanárokat. A találkozó célja, hogy kialakuljon az azonos műfajt művelők között a jó kapcsolat, valamint hogy jobban megkedveltessük a műfajt azokkal, akik a zene világában ezzel még nem találkoztak.

További feltétel a jelentkezési lap kitöltése és elküldése határidőn belül. Ezt követően kerül sor a válogatásra és a résztvevők meghívására. Az előadóknak étkezést és szállást biztosítunk, útiköltségüket térítjük.

Jelentkezési határidő: 2016. november 30.

Online jelentkezési lap

 

Várható program

Péntek

  • a délelőtti órákban koncertek diákok részére zene- és alapiskolákban
  • délután szakmai fórum – továbbképzés, szakmai tapasztalatcsere
  • este 18.00 órakor koncert a nagyközönség részére, majd örömzenélés a résztvevőknek a CSEMADOK HÁZBAN

Szombat

  • délelőtt a szakmai fórum folytatása, majd ebéd után hazautazás.

 

További információk

Kovács Tamás, tel.: 0918 635 445, cstvujvar@gmail.com

Oblastný výbor Csemadok Nové Zámky
Hlavné nám. 7., 940 01 Nové Zámky

ATEMPO.sk / CSEMADOK