NYERJ BELÉPŐT: Tankcsapda, Punnany Massif vagy Kárpátia koncertre mennél? - jön a Szent István Napi Zenei Fesztivál

NYERJ BELÉPŐT: Tankcsapda, Punnany Massif vagy Kárpátia koncertre mennél? - jön a Szent István Napi Zenei Fesztivál

Idén augusztus folyamán újra megrendezik Esztergomban a Szent István Napi Zenei Fesztivált. A szervezők ezúttal is arra törekednek, hogy mindenki megtalálja az elvárásainak, szórakozási szokásainak leginkább megfelelő programot.

Méltán népszerű zenekarok, énekesek, előadók széles palettája biztosítja a szórakozási lehetőséget a kulturális programok mellett a fesztivál alatt.

Ezúttal többek közt olyan bandák koncertjeit élvezhetjük, mint a Tankcsapda, a Kárpátia, a Punnany Massif és az Anna and the Barbies, de ott lesz még Király Viktor, Szűcs Judit és Oláh Gergő is.

 

RÉSZLETES PROGRAM

 

A koncertekre belépők elővételben már kaphatóak 3500-tól 4500 forintig.

JÁTÉK: Tankcsapda, Punnany Massi vagy Kárpátia koncertre mennél? Itt a lehetőség, hogy páros belépőt nyerj az általad kiválasztott koncertre. Hozzászólásként írd be a cikkünk, vagy a facebookos posztunk után melyik koncertet választod. A posztot osztani ér! A játékban a szervezők és közeli hozzátartozóik nem vehetnek részt. A sorsolásra augusztus 9-én kerül sor, a nyertest a helyes választ megadók közül választjuk ki. Az eredményéről portálunkon értesítjük olvasóinkat. A nyereményt a koncert helyszínen veheti át egyik szerencsés olvasónk. A nyereményjáték semmilyen formában nem támogatott vagy jóváhagyott a Facebook által, és semmilyen formában nem is kapcsolódik hozzá. Sok sikert kívánunk :-)

ATEMPO.sk