Esztergomból rajtol az Underground Connaction!

A 2017-es év egyik szenzációja: az Underground Connaction Magyarországról indul az idén! A szlovákiai Green Rangerz csapata és az esztergomi Big Up Crew hozták össze a bulit, amelyen ritmuslovagok és technotündérek ünnepelnek május 12-én, 21.00 órakor az esztergomi Kulacs Undergroundban. Két színpad előtt tombolhat a nagyérdemű.

Az őrület a HOUSE, TECHNO, DUBTECHNO STAGE-nél kezdődik a LIQUID DELAY-jel, egy, a nemzetközi szcénán is ismert, Deep&Dub&House projekttel Dunaszerdahelyről. Abszolút egyedi hangzásvilágukkal, melyek mély lüktetésekkel és véget nem érő visszhangokkal sodornak a túloldalra … Ezen a stagen fellép még gabrielMTN & Worm.

A DNB and DUBSTEP STAGE-en a dunaszerdahelyi THE GROVE pörgeti csúcsra a hangulatot. A háromtagú elektronikus live act saját stílusában, a trashbeatben alkot. Soldierr énekel, GyStore a mixpult mögött, Farky pedig gitározik.(Ha meg akarnátok szólítani őket a koncerten). A muzsikájuk alapvetően drum´n´bass és dubstep, jungle-lal megfűszerezve, de a metál is fontos szerepet játszik, ami külön bouqée-t ad a pillanatnak. A bandának eddig két nótájukhoz (XX-Tress és VV-Cephei) készült videoklip, illetve kijött egy EP-jük, Green is the colour címmel, amit a brit Red Alfa Records adott ki.

A DNBass and Dubstep Stage-en még fellép Maxim, Saber, Grime K.I.D, Don és GyStore.

ESEMÉNY

A partihangulat, a jó buli, az utazás a szellemi újvilágba garantált. Beugróra 300 forintot hozzatok magatokkal, a többit költsétek el a pasijaitokra és a csajaitokra!

Bódis Attila, ATEMPO.sk