Masters of Rock – augusztus végén jubileumi Zorall Sörolimpia

Masters of Rock – augusztus végén jubileumi Zorall Sörolimpia

Négy legendás zenekar egy estén a X. jubileumi Sörolimpián. A Moby Dick, a Sex Action, a Sing Sing és a Tankcsapda az 1993-as ’Masters of Rock’ koncertsorozat előtt tiszteleg. Mind a négy banda több, mint 25 éve a hazai rock élet kiemelkedő alakja, és hosszú idő után újra együtt.

Idén 10. alkalommal kerül megrendezésre a Zorall Sörolimpia. A Sör, Sport és Szerelem jegyében zajló 4 napos fesztiválnak az alsóörsi Pelso Camping ad otthont augusztus 23-26. között.

A jubileumi év jegyében igazi nagyágyúk lépnek a Sörolimpia Dreher Nagyszínpadára, hiszen a Masters Of Rock négyese mellett, az Ossian, a Road, a Lord, a Pokolgép, a Depresszió, a Kárpátia, a Rómeó Vérzik, a Leander Kills, és természetesen a házigazda Zorall zenekar erősíti a programot.

 

Zorall Sörolimpia

 

A Rádió Rock FM 95,8 színpadon pedig olyan zenekarok fogják szórakoztatni a nagyérdeműt mint a Ganxsta Zolee és a Kartell, a Blues Company, a Kiss Forever Band, az AB/CD, a Rudán Joe Band, a Phoenix RT és még közel 65 zenekar!

A Balaton-parti fesztivál méltán viseli az olimpia nevet, hiszen reggeltől zajlanak a sport programok és vetélkedők. A rendezvény 12 éves kor alatt ingyenesen látogatható és évről-évre egyre több gyerek vesz részt az ország legnagyobb kerti buliján!

Vedd meg elővételben a X. jubileumi Sörolimpiára a hetijegyedet és gyere INGYEN az augusztusi 12-ei Zorall Sörolimpia Warm Up koncertre a BARBA NEGRA Trackbe.

ATEMPO.sk