Dunaszerdahelyi Blues Club a megújult NFG-ben

A megújult dunaszerdahelyi NFG klub egyedi programmal várja a blues zene rajongóit az új évben. Január 6-án kerül megrendezésre a DS Blues Klub című esemény, amely keretében a stílus fiatalabb képviselői lépnek színpadra.

Ott lesz a nagyszombati Beans & Bullets, akik már 2014 bemutatkoztak a dunaszerdahelyi közönségnek. A zenekar 2012 őszén alakult és a működése során Szlovákia és Csehország jelentősebb klubjaiban és fesztiváljain lépett fel.

 

 

Az esemény főzenekara a somorjai The Butchers lesz, amely már számtalanszor adott koncertet a városban és környékén. Az együttes már 6 éve működik, ez idő alatt kiadtak 2 albumot és több jelentős hazai és külföldi fesztiválon is felléptek. Az együttesről említést tettek Finnországban és Kanadában is. Olyan elismert előadók és zenészek előtt sikerült fellépniük, mint a Quimby, Kistehén, Magna Cum Laude, Zenevonat, Török Ádám, Little G. Weevil vagy Gwyn Ashton.

 

 

A NFG klub a jövőben is további hasonló eseményekkel várja majd az érdeklődőket. Szeretnének teret biztosítanak minél több hazai és külföldi zenekarnak a megújult helyszínen.

ATEMPO.sk