Újévi örömzene Somorján

Felpörget, lenyűgöz, elringat – újévi koncerttel érkezik Somorjára a Chameleon Jazz Band. A dallamos jazz és könnyűzene budapesti nagykövetei különleges repertoárral készülnek újévi turnéjukra.

A saját hangszerelésű, ismert slágerek ezúttal finom jazzes beütéssel, de popzenei alapokon szólalnak meg. A másfél órás szórakoztató show minden korosztályt magával ragad: a legdögösebb ritmusok és a fülbemászó melódiák egy közvetlen hangulatú este keretében nyújtanak igényes kikapcsolódást.

 

{jamedia src="/

" type="video" mtype="youtube"}

 

A tematikus koncertjeiről híres Chameleon Jazz Band az elmúlt években 50 európai város közönségét szórakoztatta pezsgő hangulatú műsoraival, most sem lesz ez másképp! Egyszerre idézik meg New Orleans füstös bárjainak hangulatát, a funky és a disco fénykorát és a dallamos jazzvilág lágy ringását.

 

{jamedia src="/

" type="video" mtype="youtube"}

 

Találkozzunk ezen a megismételhetetlen estén! Ünnepeljük együtt az újévet az Artisjus-díjas Bálint Rezső harsonaművész, a felvidéki dobossal, Telek Attilával és lendületes csapatukkal, a Chameleon Jazz Band társaságában január 18-án este a somorjai Moziban.

ATEMPO.sk