Jövő ősszel visszatér a Nickelback az Arénába

Jövőre visszatér Európába és Magyarországra a Nickelback. A jelenlegi legnépszerűbb kanadai rockzenekar 2015. október 16-án lép fel a Papp László Budapest Sportarénában.

A többszörös platinalemezes kanadai csapat turnéra indul 2015-ben két héttel ezelőtt megjelent nyolcadik stúdióalbuma, a No Fixed Address bemutatására. Az európai koncertsorozat szeptember 30-án indul Helsinkiben és november 25-én zárul az SSE Wembley Arenában Londonban.

Ez a Nickelback tizedik világkörüli turnéja, amely 31 különböző városban lesz látható jövő ősszel Európában, október 16-án Budapesten.

 

{jamedia src="/

" type="video" mtype="youtube"}

 

Az 1995-ben a három Kroeger, a testvér Chad (ének, gitár) és Mike (basszusgitár), valamint dobos unokatestvérük, az azóta kilépett Brandon által alapított Nickelback eddig 9 jelölést kapott Grammy-díjra, és háromszor elnyerte az American Music Awardsot. Az áttörést a 2005-ben kiadott All the Right Reasons című lemez jelentette, amely több mint 11 millió példányban kelt el, és az amerikai slágerlistát is vezette. A csapatban a Kroeger testvérek mellett Ryan Peake gitározik és billentyűs hangszereken játszik, Daniel Adair pedig dobol. A Nickelback albumai több mint 50 millió példányban keltek el világszerte, legnagyobb slágerei közé tartozik a How You Remind Me, a Photograph, a Burn It To The Ground és a Rockstar.

aTEMPO.sk / MTI