Hallgass otthon élőben Jóvilágvan koncertet!

A budapesti Tilos Rádió népzenei műsora ma este 22 órától a párkányi Jóvilágvan zenekart mutatja be a hallgatóknak. Az adásban élőben hallhatjuk az ismert dalokat az éter hullámain keresztül és közben érdekességeket tudhatunk meg a zenekarról, a tagokról.

„A Tilos Rádió mindig is nagyon nyitott volt felénk, tavaly a Tilos Maratonon is felléptünk. Még sosem volt stúdiókoncertünk, de már nagyon kipróbáltuk volna, s mikor ezt a Tilos Rádió műsorvezetőinek is említettük, ők azonnal meginvitáltak bennünket magukhoz.” - mondta Bokor Réka, az együttes énekese.

Összesen 9 dallal készülnek és beszélgetni is fognak a műsorvezetővel, Keszthelyi Imrével. „Várjuk mindenki észrevételeit, akár be is lehet telefonálni és a rádió chatfelületén is lehet kommentálni a hallottakat.”.

Bokor Réka

Annak ellenére hogy egy rádiós koncertről van szó, teljes, nagyzenekari felállásban játszik a zenekar „A két órás műsort egy órás hangbeállás előzi majd meg, hogy minden rendben legyen” - tette hozzá Réka.

A zenekar sűrű hetek elé néz. Legközelebb szombaton a Komáromi Napokon adnak koncertet, utána a Bátorkeszi Borfesztiválon lépnek fel, majd Budapesten az A38-on lehet jóvilágvanozódni. „Mindeközben stúdiómunkálatok is zajlanak, készül egy csudajó dalocska, sok-sok meglepetéssel.” - árulta el a végén az énekesnő.

 

A koncertet, műsort portálunkon is hallgathatod:

{jamedia src="http://stream.tilos.hu/tilos_128.mp3" type="audio" mtype="mp3"}

Zaťko Ervin, aTEMPO.sk
fotó: Szabó Máté