Lake Up fesztivál: Most hétvégén a nyár legnagyobb bulija Komáromban

Már csak néhány nap, és kezdődik a két napos Lake Up Fesztivál Komáromban, a Holt-Vág partján (júl. 24-25). A rendezvény a térség egyik legnagyobb, hajnalig tartó, fiatalos bulija, a jelenleg legmenőbb magyarországi együttesekkel (élő koncertek) és DJ-kel. Ennek ellenére a családokra is gondoltak a szervezők, hiszen szombat délelőtt gyermekprogramok várják a látogatókat, délután pedig az Extreme Race akadálypályán az is kiderül, ki a legény a gáton – azaz a Holt-Vágon... A fesztiválon természetesen ott lesz Sanyi, a kacsa akinek egyébként saját videójátéka is van!

 

Nézzük kicsit pontosabban, mi várható a Lake Up-on. A buli péntek este 20.00-tól kezdődik, bemelegítésként a hangulatot DJ-ék alapozzák meg. 22.00-kor kezdődik a Kelemen Kabátban, majd 23.30 órakor a Welhello koncertje. A hajnalhasadtáig nyúló parti hangulatát KatapultDJ és M-Junior biztosítja (00.45 és 03.00 órai kezdettel).

 

{jamedia src="/

" type="video" mtype="youtube"}

 

{jamedia src="/

" type="video" mtype="youtube"}

 

Hogy a gyerekek se maradjanak ki a buliból, a szombat délelőtt a családos programok kerülnek előtérbe. A nagysikerű KomáLom Gyerkőcfesztivál szervezői arra törekedtek, hogy újra megteremtsék a fergeteges, május 31-i gyermeknap hangulatát! Ezúttal hatalmas ugrálóvárral, sportbemutatókkal, gépkocsi felvonulással, kézműves-foglalkozások tömkelegével, fotóparavánnal és gyermekkoncertekkel készülnek.

Délután vállalkozó szellemű csapatok mérhetik össze rátermettségüket, ügyességüket és állóképességüket az Extreme Race akadálypályán. A négy kilométeres pályán lesz sárban futás, egyensúlyozás rönkön, kötélpálya, békaügetés... A benevezett négy tagú csapatok 14.00 órától gyülekezhetnek, a verseny 15.00 órától kezdődik.

Szombat este 20.30 órától Takács Nikolas ad élő koncertet, 22.00 órától Bárány Attila szolgáltatja a zenét, 00.30-tól Majka és Curtis következnek szintén élő, nagyszabású koncerttel, majd 02.15-től Kovács "Nagyember" László zárja a Lake Up Fesztivált.

 

{jamedia src="/

" type="video" mtype="youtube"}

 

{jamedia src="/

" type="video" mtype="youtube"}

 

Jegyek kaphatók elővételben a www.lakeup.sk/tickets oldalon és a helyszínen is. További információk a Lake Up FB-oldalán és honlapján www.lakeup.sk.

 

RÉSZLETES PROGRAM

aTEMPO.sk