Rómeó vérzik és Phoenix RT közös koncert Budapesten

Rómeó vérzik és Phoenix RT

2015. augusztus 12-én felvidéki rock and rolltól lesz hangos a Barba Negra Track, ugyanis Budapestre látogat a két legismertebb szlovákiai magyar banda, a Rómeó vérzik és vendégük, a Phoenix RT. Ilyen közös budapesti koncerttel régen örvendeztették már meg rajongóikat, úgyhogy ezen az estén mindenképpen érdemes lesz ellátogatni a Trackbe.

Azt est főszereplőjét, a Rómeó vérzik zenekart egész biztosan nem kell bemutatni a rockzenerajongóknak. Kovács Koppányék idén ünneplik 20. születésnapjukat. Május 30-án több mint 1000 ember előtt adtak nagyszabású koncertet „szülővárosukban”, Somorján, ahol a zenekar korábbi tagjai – Kova, Püke és Ermi - is színpadra léptek. Koppány elárulta, hogy a Barba Negra Trackes fellépés a jubileumi turné (mely őszzel 10-12 állomással folytatódik) egyik kiemelt bulija lesz.

„Augusztus 12-én a budapesti Barba Negra Trackben igazi felvidéki est lesz, hiszen rajtunk kívül a Phoenix RT is fellép. Azért is Rómeó vakáció a koncert elnevezése, mert igazi nyári, szünidős, jó hangulatú koncertetprogrammal készülünk."

Az igazi rockrajongók számára talán nem cseng ismeretlenül az est vendégének neve sem, hiszen a Phoenix RT 2014-ben Felvidék kedvenc zenekara lett, 2015-re pedig a HammerWorld közönsége az év egyik reménységének választotta a srácokat. A banda június közepén rukkolt elő legújabb dalával és klipjével, a portálunkon is bemutatott Privát mennyországgal, ami nem egészen két hét alatt elérte a 10.000-es nézettséget a Youtube-on.

„Nagyon örülünk az új dal sikerének, és azt már most megígérhetjük, hogy ehhez hasonló pörgős dalokat tolunk majd a Track színpadán is, úgyhogy mindenképpen érdemes lesz eljönni, ha tényleg szeretnétek egy jó kis nyáresti rockandroll-őrület részesei lenni.” – mondta Puss Tamás, a Phoenix RT frontembere.

 

RÉSZLETEK A NAPTÁRUNKBAN

ATEMPO.sk