Kútfeszt ötödször is Komáromban

Szeptember 9. és 13. között rendezik meg Komáromban immár az 5. Kútfesztet. „A rendezvény fő célja a felvidéki minőségi művészet bemutatása. Idén első alkalommal Rév előtti színpadnál várunk mindenkit, ahol zenei és színházi produkciók váltják egymást.” - tájékoztatott Lakatos Róbert főszervező.

Az idei fesztivál szeptember 9-én 19 órától Kerékgyártó István: Rükverc című nagysikerű darabjával kezdődik, a Kassai Thália Színház előadásában, Czajlik József rendezésében. Helyszín a Jókai Színház.

Másnap, szeptember 10-én 20 órától a Ritka Magyar Folkband táncházat játszik az Európa udvar borozójában.

Pénteken, szeptember 11-én Rév előtti parkban 18 órától Laboda Robi és barátai Slam Poetry estet tartanak, ahol láthatjuk a műfaj sztárjait: Horváth Kristóf "színész bobot", Kemény Zsófit és Pion Istvánt is. Este 20 órától a párkányi Varjos zenekar Lakatos Róbert vendégszereplésével ad koncertet, amit a zenekar táncháza követ a Révben.

{jamedia src="/

" type="video" mtype="youtube"}

Szeptember 12-én 18 órától a fesztivál a népszerű Itt és most impró esttel folytatódik. A színpadon láthatjuk Molnár Xéniát, Gál Tamást és Ollé Eriket. Az idei Kútfeszt sztárvendége Herczku Ágnes és a Nikola Parov Quartet, akik 20 órától adnak koncertet. Az estet Emmer Péter és Vidovenec Marek 21.30-kor kezdődő nosztalgia bulija zárja.

A fesztivál egy mesenappal végződik, szeptember 13-án 15 órától a Csavar Színház, 16.30-tól a Marica bábszínház és 18 órától Écsi Gyöngyi szórakoztatja a kicsiket és nagyokat.

A fesztivál Borozó és Rév open air programjai ingyenesek.

aTEMPO.sk