Hamarosan Tiltott gyümölcsöt kapunk az Arizónától

Sűrű hét elé néz az Arizóna zenekar. Szerdán, március 23-án jelenik meg legújabb lemezük Tiltott gyümölcs címmel a hét végén pedig már lemezbemutatót tartanak Dunaszerdahelyen.

A második albumuk 11 dalt tartalmaz, melyen egy szám erejéig Kobe (Németh Dániel) is közreműködött. A traklistából három dal mindenkinek ismerős lehet: portálunkon került bemutatásra a Mit mond a szem?, az Örök nyár és a James Bond is.

Tracklista

1. Mit mond a szem
2. Ami kell nekem
3. James Bond
4. Örökös körforgás feat. Kobe
5. Nekem küldött az ég
6. Örök nyár
7. Tiltott gyümölcs
8. Táncolj velem
9. Nincs véletlen
10. Minden hajnal más
11. Nanana

 

 

A lemez keresztelőjére szerdán 18.30-tól kerül sor a dunaszerdahelyi Choco Ardenben, ahová mindenkit szeretettel várnak. A keresztanya ezúttal Varga Lívia, állandó sminkesük lesz.

ESEMÉNY

A Tiltott gyümölcs bemutató koncertje pedig szombaton, március 26-án a Soul Hunter Music Clubban lesz, ahová vendégül a Children of Distance-t együttest hívták.

ESEMÉNY

 

A lemez már előrendelhető az Arizóna elérhetőségein, a +421 904 308 924 telefonszámon, a Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. emailcímen és a facebook oldalukon keresztül.

Zaťko Ervin, ATEMPO.sk