IX. Zorall Sörolimpia – Végleges a fellépők listája!

Augusztus 25-27. között immáron kilencedik alkalommal kerül megrendezésre a Zorall Sörolimpia Alsóőrsön. A rendezvény az elmúlt években komoly fesztivállá nőtte ki magát, így a program évről-évre bővül és erősödik. Ezúttal is találkozhatunk felvidéki bandákkal a fellépők között, így láthatjuk majd a Rómeó vérzik, Phoenix RT és az Aylen's Fall koncertjét.

Idén a nulladik napon, augusztus 24-én is ütős programmal várják a látogatókat. Ezen a napon lép fel ugyanis a Sing Sing, és a csendesebb programokat kedvelőknek a Rudán Joe Akusztik és a Macskajaj zenél majd.

A headliner bandák között olyan nevek vannak, mint az Ossian, Road, Junkies, Lord, Depresszió, Pokolgép és a Zorall, és idén első alkalommal fellép a táborban a Beatrice, a Moby Dick és az Ismerős Arcok.

A Roxxy Színpad programja is igen erős lesz az idén, hiszen a fellépők sorát erősíti az Időgép, a Triász, a Stress és Ganxsta Zolee is.

A IX. Zorall Sörolimpia további fellépői:

Vadvágány
Cherokee
Black Jack
Scud
Férfias Férfiak
eFeN
AppleBanger
Private Colt
Lepillantóküllő
MedNext
Hun-Tears
Stonedirt
Rebel Yeah (Billy Idol tribute)
JET-LAG
Rock Fanatic
Rozsda
Sheep Skin
Sonic Rise
Voltage
Rocken Dogs
Blizard
Noctis
Don Gatto
Eye For I
Static Age (The Misfits tribute band)
Vasmacska
Nemcsak Berry
Alcohol
Rockin' Rockcats
Halálapa Blues
Natour Grouppen
Red Rockets
Deadline
Zord
End of Paradise
Symphonium
V2 Raiders Band
Metal Daze
The Joystix

A zenei programokon kívül családi és sportprogramok, motoros túrák, Pulzus tehetségkutató, Zorall focikupa, Bitang vádli kerékpártúra, és az elmaradhatatlan Zorall csapatjátékok várnak a fesztivál látogatóira.

Hetijegy elővételben 7999 forintért vásárolható, a helyszínen 8499 forintért lesz kapható. Napijegy 3300 forint. 12 év alatt a belépés ingyenes.

ATEMPO.sk