Útjára indul a Hollókői Ördögfiak Fesztivál

Új könnyűzenei rendezvénnyel várja a látogatókat az UNESCO Világörökség- listáján is megtalálható gyönyörű nógrádi falu, Hollókő 2016. július 9-én és 10-én. A szervezők célja, hogy egy olyan kétnapos fesztiválprogramot nyújtsanak az idelátogatóknak, ami megjelenésében és tartalmában is méltóképpen illeszkedik bele Észak-Magyarország egyik legszebb településének eseménysorozatába.

A helyi legendáriumból kölcsönzött névvel felvértezett kétnapos koncertsorozat, a Hollókői Ördögfiak Fesztivál olyan minőségi kortárs előadókat vonultat fel, mint a Halott Pénz, Odett, a Belmondo, az UP! és ByeAlex zenekarával. A különleges atmoszférájú helyszínen speciális akusztikus műsorral lesz látható Molnár Ferenc Caramel, valamint az idén 20 éves Hungarian Astronaut című albumával turnézó Anima Sound System is. Szombat délután a Maxisun és Guns N' Destruction (Guns N' Roses Tribute) szórakoztatja majd a közönséget.

 

Hollókői Ördögfiak Fesztivál

 

A koncertek mellett a látogatók megkóstolhatják a palóc gasztronómia jellegzetes ételeit: a palóc levest, a tócsnit vagy akár a kemencében sült kenyérlángost. A fesztiváljeggyel látogatható lesz a Hollókői Vár, az Ófalu, és a Guzsalyas ház is.

RÉSZLETES PROGRAM

ATEMPO.sk