OTT VOLTUNK: Megzenésített versek és slágerek szóltak a Csárdában

Első alkalommal rendezte meg a nemrég alakult The Kingfishers a Csárda Live élőzenés estjüket Ipolybalogon.

A nagykürtösi és lévai járás fiataljaiból alakult formáció és zenész-ismerőseik egy színvonalas, zenében gazdag estét hoztak el a kis ipolymenti falu Dobos Csárdájába. A The Kingfishers mellett fellépet a Tompa Mihály Országos Versenyre alakult Red Lips, valamint Göbő Anna és Göbő Sándor duója Léváról.

 

Red Lips

 

A koncert folyamán különleges versmegzenésítéseket, valamint igazi magyar és angol könnyűzenei slágereket is hallhattunk a formációktól. Göbő Anna és Göbő Sándor duója, akik az idei Tompa Mihály Országos Verseny egyik legjobb formációja volt ezúttal is kitűnő előadásukkal nyűgözték le a közönséget. A Red Lips meglepetésként Lukács Imre szerzeményét is bemutatta, a The Kingfishers pedig saját számokkal gazdagította az estét, melyek szövegeit Nagy Bálint, zenéjét pedig a zenekar írta.

„A közönségnek nagyon tetszett a fellépők műsora. Meglepően sok fiatal s persze idősebb barátunk, ismerősünk, családtagunk eljött, s tapsával buzdított minket.” - árulta el Csáky Máté, az egyik ötletgazda. „Köszönjük Dobos Lukácsnak („Öcsének”) hogy megrendezhettük a Dobos Csárdában ezt az élőzenei estet. Továbbá köszönet a hangosításért Greňo Gyuri bácsinak, ill. Balázs Attilának. Köszönjük operatőrünknek és a világításért felelős Csáky Matyinak, hogy felvételei mellett elő adásban is közvetítette az egész estet a világhálón.”

 

Göbő Anna és Göbő Sándor

Göbő Anna – ének, Göbő Sándor – gitár, zongora, ének

 

Red Lips

Red Lips

Hlavács Réka – ének
Böjtös Nati – ének
Velebny Réka – zongora
Molnár Ákos – dob
Nagy Bálint – szólógitár
Kuzma Dávid – elektromos gitár
Csáky Máté – hegedű

 

The Kingfishers

The Kingfishers

Böjtös Nati – ének
Tauber Krisztián – ének, elektromos gitár
Nagy Bálint – szólógitár
Molnár Ákos – dob
Berek Pál – basszusgitár
Fábián Máté Tibor – billentyű
Csáky Máté – hegedű 

EZ, ATEMPO.sk