Szerelem nyara – a Gombaszögi Nyári Táborból jelentkezünk

A "Szerelem nyara" cikksorozat első részét olvashatjátok. A Gombaszögi Nyári Táborból jelentkezünk minden nap a koncertek után. Este két fantasztikus buli volt egymás után a nagysátorban, ahol a Kicsi Hang és a ZSEB formációk léptek fel.

A Kicsi Hang már az első számoknál hatalmas hangulatot dobott a bulizni vágyók lelkébe. Főleg versfeldolgozásokat játszottak (például a József Attila "Születésnapomra" versének egy lendületes verzióját, amelyet – bevallom, most hallottam először), de helyet kaptak magyar és nemzetközi klasszikusok is. Menyhárt Dodi gitározott és vokálozott, Lantos Borbély Katalin pedig varázslatosan énekelt. Billentyűkön kísérte őket Bertók Pityu, aki brilliáns szólókkal fokozta a jókedvet.

Kicsi Hang

A ZSEB folytatta, és ha lehet, még magasabbra emelte a jó értelemben vett "őrületet". Hajnalig nyomták a show-t akkusztikus és elektromos gitáron, de oda nem is kellett más. Szinte minden klasszikus slágert megszólaltattak hatalmas elánnal. Emmer Péter virtuóz gitárjátékkal zúzott. Zsapka Attila feldobta az égbe a közönséget. Mindenki táncolt, pörgött és kiabált. Percekig tapsolták vissza a bandát.

ZSEB - Zsapka & Emmer

És ez még csak a nulladik nap volt, amire már most több mint 700 ember érkezett. A szervezők is remek munkát végeznek. Alig várom a következő estét.

RÉSZLETES ZENEI PROGRAM

Bódis Attila, aTEMPO.sk