Karácsonyi varázs egy koncerten

Egy újabb kiváló koncertnek lehettek a szem és fültanúi azok, akik tegnap ellátogattak Dunaszerdahelyen a VMK-ba. A Harmónia-díjas Bertók Pityu új zenekara, a Black & White mutatta be aktuális karácsonyi CD-jét.

A másfél órás koncerten igazi ünnepi hangulat alakult ki, hisz olyan slágereket hallhattunk különleges feldolgozásban mint a Csendes éj, Ha elmúlik karácsony vagy a Mennyből az angyal.
De egyedi, instrumentális verzióban elhangzott az elmúlt 30 év egyik legismertebb karácsonyi dala, a Last Christmas is. A dalok hallatára még egy Mikulás is feltűnt a színpadon :-)

A Black & White igazi nagyzenekarral lépett színpadra, hisz Bertók Pityu billentyűs, Bertók Tóth Katalin énekes és Tóth Balázs szaxofonoson kívül ott volt még Tóth-Bakos Anita fuvolával, Sárközi Pál hegedűvel, Veiger Csaba gitárral, Gáspár Gyula basszusgitárral, Blaskó György és Lau János a doboknál, perkusszióknál.

Az est meghívott vendége Tomáš Botló volt, aki három szám erejéig mutatkozott be a közönségnek.

A koncert végén utolsó karácsonyi dalként az ismert gospel, az Oh Happy Day feldogozása is felcsendült, melyet örömzenélés követte: hallhattuk a Billie Jean, a Celebration és az I Will Survive ismert slágereket.

A megtelt művelődési központ közönsége ismét megbizonyosodhatott arról, hogy sok kiváló hazai zenészünk van!

Az új Karácsonyi varázs című album megrendelhető a facebookon, valamint a következő elérhetőségeken: 0902 193434, Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát..

back-white01
back-white02
back-white03
back-white04
back-white05
back-white06

Zaťko Ervin, ATEMPO.sk
Fotó: Cséfalvay András (designer.photo)