Hat éve rock´n´roll

Alig egy hete ünnepelte fennállásának hatodik évfordulóját a dunaszerdahelyi Soul Hunter Music Club egy fergeteges bulival a környékbeliek legnagyobb örömére. A jó hangulatról a Rockin' RockCats együttes gondoskodott.

 

Rockin' RockCats

 

A hatvani alapítású banda több, mint húsz éves múltra tekint vissza. Klasszikus rock´n´rollt, rockabillyt játszanak, feldolgozásokat és persze saját számokat. Az elmúlt húsz év alatt négy CD-t, két DVD-t és egy EP-t adtak ki. Változó felállásban játszották végig az elmúlt két évtizedet. Most a következő formációban léptek fel:

Takács László (Laca) (1994 – napjainkig) – ének, nagybőgő
Szabó Péter (Pepax) (1994 – napjainkig) – ének, gitár
Vass Tibor (Teddy) (2003 – napjainkig) – dob
Az Öreg Imo (2010-napjainkig) – ének, másodhegedű

 

Rockin' RockCats

 

Robbant a buli. Mindenki tombolt, kiabált, állt a bál. Remek csajokkal és italokkal ismerkedtünk. Folyamatosan pörgött a parti. Ami elsőre feltűnt, hogy Teddy, a dobos, állva ütötte a cuccot. Ez elég szokatlan volt számomra, de annál nagyobb lüktetést adott a bulinak. Szuper gitárszólók és nagyszerű előadásmód adta az este pikantériáját. A banda csúcsra járt, de a legnagyobb bulizás közben sem felejtettük el, hogy kinek/kiknek köszönhetjük a hétről hétre, vagy szinte minden hétvégi bulizást itt Dunaszerdahelyen.

Természetesen a Soul Hunter Music Club üzemeltetőire és alkalmazottaira is ittunk egy áldomást, mert manapság ritka, hogy egy klub ilyen sokáig ilyen színvonalon működjön. Örök hála ezért és még sokszor ennyi évnyi rock´n´rollt.

 

01
02
03
04
05
 

Bódis Attila, aTEMPO.sk
Fotó: Cséfalvay András (designer.photo)