Ismét színpadra álltak a tehetségek

Perbetén folytatódott április másodikán, szombaton a Tehetség A Tét vetélkedő jubileumi X. sorozata. Mivel a község már negyedik alakalommal látta vendégül a tehetségkutatót a szervezés és a hangosítás is rendkívül jó volt. A közönségen is látszott, hogy sok éves tapasztalata van a fellépők buzdításában.

Sukola Lambert alpolgármester nyitotta meg a műsort és sok sikert kívánt minden egyes résztvevőnek. Az énekesek ismét két magyar dallal mutatkoztak be, saját választásuk szerint.

Színpadon láthattuk Szalai Arnoldot, Pinke Vivient, Bánházi Dórát, Sóki Csillát és Kováč Annát is. Az est különlegessége volt, hogy Szalai Arnold fellépő társai ölelésében a színpadon ünnepelte 18-ik születésnapját.

TAT

A forduló most is két részben zajlott 5/5 versenydallal, a szünetben pedig vendég fellépők emelték az est fényét. Bemutatkozott Kelemen Márk, a Black Side zenekar frontembere és Mészáros Tamás énekes, akit Margaret ifjúsági csoport is kiegészített. Ügyeletes házigazdaként a Margaret táncklub bemutatta legkisebbjeit is, a mini kadét csoportot.

A közönség szavazatai alapján Pinke Vivien lett a második forduló legszimpatikusabb énekese. A következő fordulóra Naszvadon kerül sor április 9-én.

 

01
02
03
04
05
06
07
08
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24

ATEMPO.sk
Fotó: Kiss Gergely