FOTÓBESZÁMOLÓ: A JET-LAG és a Jackson Criminal zúzott a Hunterben

Vannak esetek, amikor a kisebbekre hárul a nagy feladat. Így esett a Soul Hunterben is, mikor váratlanul lemondta lemezbemutatóját a Határzár és a két vendégzenekarnak kellett helytállni.

És helytálltak. Elsőként a tatabányai Jackson Criminal kezdett, akik Michael Jackson dalokat gondoltak újra rock stílusban. Kellemes csalódás volt az öt tagú banda, akiknek a napokban jelent meg első cover klipjük.

001
002
003
004
005

Őket követte a tatai hard rock zenekar, a JET-LAG (amely nem összekeverendő a szintén magyar, JETLAG nevű elektropop bandával), akik igazi jó Rock 'n' Roll-t nyomtak. Saját dalokat hallhattunk tőlük, melyek Simonfi Roland energikus, Brian Johnson-t (AC/DC) idéző énekével nem várt magasságokba repítették a nem túl aktív dunaszerdahelyi közönséget. A technika ördöge a koncert vége felé kicsit közbeszólt – a gitáros, Talpas József Marshall erősítője úgy döntött felmondja a szolgálatot - de a koncert ennek ellenére is atom volt.

006
007
008
009
010
011
012
013
014
015
016

A Jackson Criminal-al legközelebb december 16-án Nagymegyeren találkozhatunk a Big Man Pubban. Szomoron december 3-án pedig a Jet-Lag-ot hallhatjuk ismét a színpadon zúzni. 

Zaťko Ervin, ATEMPO.sk
Fotó: Cséfalvay András