A DAL 2017: Megjött a Jetlag Keresem a bajt című klipje

Itt a Jetlag Keresem a bajt című dala és klipje, mely részt vesz az Eurovíziós Dalfesztivál 2017. január 14-én, 19.30-kor a Dunán induló magyar előválogató show-jában, A Dal 2017 versenyben.

Molnár Tamás és Czoller Bence közös projektje 2016-ban indult. Az új dalukhoz, mellyel ringbe szállnak a válogatóban, most klip is készült. Igazi mini akciófilm, melyben Gubik Ágnes és Zimány Linda is feltűnik.

 

Molnár Tamás 1987-ben született Budapesten. 2002-ben alapította zenekarát, az Anti Fitness Club-ot, melynek énekes, gitáros, dalszerző frontembere volt. Hazánk majd összes színpadán megfordult, 4 nagylemezzel, 11 videoklippel, 10 zenei díjjal a háta mögött pedig az ország egyik legnépszerűbb fiatal Pop-Rock formációjaként tartották számon.

2008 óta ír dalszövegeket hazai előadóknak a legkülönbözőbb műfajokban. Eddig közel 200 szöveget jegyez, melyek közt Tóth Gabi, Lola, Muri Enikő, Veres Mónika Nika, Takács Nikolas, Varga Viktor, Vastag Tamás, Pál Dénes és Dobrády Ákos slágerei is szerepelnek. Megannyi közülük listavezető lett a zenecsatornákon, a leghallgatottabb hazai rádiókban és az online letöltési listákon is egyaránt.

Az elmúlt 3 évben 4 dala is szerepelt az Eurovíziós Dalfesztivál hazai elődöntőjében, melyekből Agárdi Szilvi és Pál Dénes duettje, valamint Tóth Gabi és Gyurcsík Tibor slágerei egészen a döntőig jutottak.

 

Czoller Bence 1989-ben született szintén Budapesten. 2007-ben lett tagja a The Hated Tomorrow-nak, melynek basszusgitárosa volt. A zenekar 2014-ben oszlott fel. 3 nagylemezt, 5 videoklipet és több száz koncertet tudhat a háta mögött a megannyi rangos zenei díjra jelölt zenekar. 2013-ban a “Anyáddal” című daluk bejutott az Eurovíziós Dalfesztivál hazai
elődöntőjébe.

 

 

ATEMPO.sk / A DAL