DALPREMIER: Arizóna - Ami kell nekem

Itt az Arizóna új dala Ami kell nekem címmel, mely a tavaly megjelent Tiltott gyümölcs című lemezükön található. Egy igazi ska nóta, melynek a zenéjét Gasparik Fecó szerezte, a szöveget pedig Haizok Melinda írta.

A dal ritmusa kicsit más, mint amit eddig a Arizónától hallhattunk. "Mi ezt arizónás mulatás(i)nak nevezzük. Igazából egyszer poénból Fecó az egyik koncerten a Horizont c. dalunkban ritmust váltott, mi pedig követtük őt a mulatásban :-) Persze a közönség is rögtön vette a lapot. Úgyhogy a rögtönzést felváltotta a tudatosság. Nem is volt kérdés, hogy a Tiltott gyümölcsön lesz egy ilyen jellegű dal. Szerencsére a közönség ezidáig nagyon jól fogadta, reméljük a jövőben továbbra is értékelik, hogy szeretjük megmozgatni a bulizni vágyókat." - mondta Maja, a zenekar énekesnője.

 

{jamedia src="/

" type="video" mtype="youtube"}

 

A zenekar jelenleg próbákkal és új dalok írásával tölti az időt. "Március végéig tart a felkészülésünk a következő turnéra, hiszen belekezdtünk az új dalok írásába, és szeretnénk színpadra vinni egy teljesen új műsort áprilistól. Jelenleg szerveződnek a koncertek, reméljük, hogy a következő turnénk, melynek címe még szigorúan bizalmas, legalább annyi helyen látható és hallható lesz, ahány helyen a Tiltott gyümölcsöt bemutattuk 2016-ban."

2017-ben további meglepetéseket is tartogat a zenekar az új dalok mellett. "Annyit elárulhatok, hogy új hangszer is hallható lesz a koncerteken, de erről majd később!"

Zaťko Ervin, aTEMPO.sk