Nézzük vissza - 23. Komáromi Napok

Hangulatképek a mintegy egyhetes rendezvénysorozat első szakaszáról. Videónk segítségével bepillantást nyernek a térzenével és mazsorettfellépéssel tarkított nyitóünnepség történéseibe, ahol a polgármester átadta a logópályázat fődíját. Láthatják miként győzték le Észak-Komárom megtermett férfiai a déli gárdát kötélhúzásban az Erzsébet-híd közepén, láthatják milyen volt a hangulata az idén már jubiláló 40. Komárno-Komárom szabadidős utcai futóversenynek, majd a délutáni forgatagban dixie zenét és slam poetryt hallgathatnak, valamint a szervezők segítségével bepillantást nyerhetnek a III. retró kiállítás anyagába is.

 

http://www.youtube.com/watch?v=GDiEKWPNQoQ

 

A Komáromi Napoknak nemcsak nappal, de este is sajátos hangulata van. A belvárosban hömpölygő tömeg, a számos lacikonyha, boros bódé, árus és kézműves stand, a hangok, az illatok utánozhatatlan vásári egyveleget teremt. Ezen felül pedig a kiváló zene adja meg a rendezvény igazi jellegét. Május másodikán koraeste megpróbáltuk lencse- és mikrofonvégre kapni az eseményeket. A Tiszti pavilon szabadtéri színpadán a Memória Társulat hangulatos hatvanas, hetvenes évekbeli örökzöld csokrot nyújtott át lelkes közönségének, miközben a téren, a nagyszínpadon a Depeche Mode Revival Band idézte meg a nyolcvanas évekbeli egyedi újhullámos, szintipopos angol banda szellemét. Az énekes nemcsak hangjával, de megjelenésével is a csapat frontemberét, Dave Gahant idézte. Akik a csápolás helyett inkább a kulináris élményekre szavaztak, azok sem maradtak le semmiről, mivel a Klapka téren egy nagyméretű LED-falon követhették figyelemmel az élő közvetítést a színpadi történésekről.

 

http://www.youtube.com/watch?v=n3CV4U_yAp4

 

Az idei Komáromi Napok gazdag programsorozata május negyedikén este immár hagyományosan tűzijátékkal zárult. Az égi látványosságot az Ismerős Arcok zenekar koncertje előzte meg az aranytorkú felvidéki énekes, Vadkerti Imre vendégszereplésével. A koncert ráadásában, utolsó dalként Nyerges Attila és Jimmy közösen adta elő az ikonikus, Nélküled című dalt.

 

http://www.youtube.com/watch?v=48LnE7gHBVo

 

ATEMPO.sk
forrás: kralikTV