Készül az első Random Trip lemez, mutatunk egy új dal róla - This Game Will Never End

Izzanak a mikrofonok a stúdióban: több tucat zenész és énekes adja egymásnak a kilincset hónapok óta az albumfelvétel során – készül a legelső, rendkívül izgalmas és eklektikus Random Trip lemez. A projekt életében most először kerülnek rögzítésre a dalok, melyeket az improvizációs koncertsorozat legjobb pillanatai inspiráltak. Fülledt rock, allstars hiphop, vagány pop és megannyi más stílusú dal készül a közös műhelyben, így a projekt alapkoncepciójához hűen valódi stíluskavalkád várható a lemeztől, melyet – közel 40 elismert közreműködőjét figyelembe véve – egy kortárs magyar zenei lenyomatnak is tekinthetünk.

Az első, ’Free’ című kislemez Wolfie és Fábián Juli közreműködésével készült, melyet a Budapest Parkban mutattak be tavaly nyáron egy hihetetlen hangulatú koncert keretében, amire közel 6000 ember bulizott felhőtlenül a szabad ég alatt.

 

 

A mostani ’This Game Will Never End’ pedig Vitáris Iván (Ivan & The Parazol), Schoblocher Barbara (Blahalouisiana), Kiss Tibor (Quimby), Premecz Mátyás (Kéknyúl), Drapos Gergely (Péterfy Bori & Love Band) és a Random Trip alapító-dobosa, Delov Jávor közös munkájának eredménye.

 

 

ATEMPO.sk