ÚJDONSÁG: Az Animal Cannibals egy modern, beszólós dallal tér vissza - Nemér

Ha azt hitted, hogy az Animal Cannibals old school, most figyelj! Qka MC és Ricsipí párosának legújabb száma, a „Nemér” a hip-hop és rap berkek legfrissebb és legnagyobb hullámait lovagolja meg, a végeredmény magáért beszél.

Az Animal Cannibals lassan harminc éve része a hazai hip-hop szcénának, és olyan slágereket készített, mint a „Takarítónő”, a „Hazafelé az út veszélyes” vagy a „Mindenki azt akarja”. Egy generáció nőtt fel a dalaikon, azonban épp az eltelt három évtized után merülhet fel egyesekben az a kérdés, hogy kiöregedtek a szakmából.

Legújabb számuk, a „Nemér” erre a kritikára reagál. A dal egy modern korlenyomat, amely görbe tükröt tart napjaink hip-hopja elé – gondoljunk csak az első hallásra érthetetlen és értelmetlen szövegre, amelyet Qka bevallása szerint a saját édesanyja sem tudott megfejteni, vagy a látványos, effektekkel dúsított videóklipre. A végeredmény egy vérprofi, légkönnyű, ultramodern szám, amely üzenet egészen egyszerű: tudnak ők a kor szellemében alkotni, a kérdés egyszerűen az, hogy akarnak-e.

 

 

ATEMPO.sk