KLIPPREMIER: Mészáros Tamás - Minden most indult el

Hosszú idő után új klippel jelentkezik Mészáros Tamás. A Minden most indult el című szerzemény a 2015-ben megjelent Itthon Vagyok lemezén található.

„Szakmai hatás váltotta ki, hogy erre a dalra is készült videoklip. Több tapasztalt kolléga is jelezte, hogy ebben a dalban van valami különleges, mindenképpen kell hozzá képi anyag.” - tudtuk meg Tamástól.

A dal a megszokott alkotóközösségben készült. „Szerzője és szövegírója Pécsváradi Zoltán, aki -ha éppen nem én- remekül belelát a világomba, megfogalmazza a gondolataimat és teljesen az én karakteremre formálja a dalt.”

A klip elsőként a Duna TV Család-barát című műsorban volt látható. „Szerencsére egyre több megkeresés érkezik az anyaországból és egyre komolyabban figyelnek a produkcióra. A Család-barát Magazinban szerettek volna készíteni velem riportot, így adta magát, hogy akkor a klipet is mutassuk be országosan. 2015-ben a lemez megjelenése kapcsán a Kívánságkosár című műsorban szerepeltem.”

És akkor jöjjön az újdonság:

 

{jamedia src="/

" type="video" mtype="youtube"}

 

Tamás zenekarával nemrég a Komáromi Napokon adott koncertet. „A közeljövőben például a nagyszigeti Gyermeknapon találkozhat velem este, fő műsoridőben a közönség, illetve Magyarországon is több településen. Zsúfolt időszak közepén vagyok, mert a Magyarock Dalszínházzal sok előadásunk van. Legutóbb a Made in Hungáriában debütáltam és júniusban mutatjuk be az Anconai Szerelmesek 2, zenés komédiát a komáromi Monostori Erődben.”

Ahogy arról már írtunk a Muzsika TV-ben is láthatjuk Tamást és zenekarát. „Olyan dalok is elhangzanak majd, amik az eddig megjelent lemezeimen találhatók, de még nem voltak bemutatva a televízióban.”

És a jövőt illeti Tamás hozzá tette, hogy „ami az esetleges új dalokat, vagy akár hanghordozót illeti, ebben az évben még bármi megtörténhet :-)”

Zaťko Ervin, ATEMPO.sk