ÚJDONSÁG: Egy kis Lazulási Dreekóval és Csirivel

A nyár végéhez közeledve megjelent Dreeko és Csiri újdonsága, melyet az Extra Laza embereknek ajánlanak. A Lazulási kapott egy szöveges videót is, amit most mi is bemutatunk. Az újdonsággal kapcsolatban Dreekót is megkérdeztük.

 

Hogy született meg a Lazulási különleges szövege?

A szövegeket mindig mindenki magának írja. Régóta terveztünk egy olyan track-et, aminek az lesz a címe, hogy lazulási. Pont vicces kedvünkben voltunk és kitaláltuk, hogy mi lenne, ha a dalszövegben az összes ige megkapná az -ási végződést. Mivel a dancehall dalszövegekre jellemző, hogy egy rímet végigvezetünk egy teljes versszakon, ezért írtam ilyen jamaicai hangulatú instrut.



Honnan jön az ihlet a szövegekhez, a dalokhoz?

Az ihlet sokféleképpen elkaphatja az embert. Engem leggyakrabban a haverokkal való hülyülés után, vagy zenehallgatás közben ér el. Eddig kimondottan szórakoztató dalszövegeket írtunk, de a közeljövőben szeretnénk megmutatni egy másik oldalunkat is. Ezeket a dalokat már inkább az emlékek és az élet ihlette, szóval nagyon színesek lesznek és sok mindenről lesz szó bennük, de ez még a jövő zenéje.

 

Idén ez már a harmadik klip, dal. Ezúttal hogy készült?

Mivel a dal szövege eléggé őrültre sikeredett, úgy döntöttünk, ide egy lyric video-ra lesz szükség, hogy az emberek könnyebben megértsék, miről is van szó. Csiri vágta a videót, én pedig a feliratot készítettem rá.

 

 

Az előző interjúnkban említetted, hogy a repertoár összeállításán dolgoztok. Hogy alakul? Mikor láthatnak majd élőben is rajongók?

Nagyon jól alakulgat a repertoárunk. Már elkészítettünk 14 track-et, szóval hamarosan találkozhatnak velünk a rajongók és sok új dalt hallhatnak majd tőlünk.

 

Mit terveztek még évvégéig, mi van a tarsolyotokban?

Jelenleg is dolgozunk egy videoklipen, amit nagyon régóta szerettünk volna már megcsinálni. Hála Istennek most lehetőséget kaptunk rá és most erre a projektre vagyunk ráállva keményen. Ezt szeretnénk robbantani még ebben az évben, plusz szeretnénk rengeteget találkozni a rajongóinkkal, amire most úgy érzem lesz is lehetőségünk. Addig is megy a lazulási és vigyétek a stílt. 

Zaťko Ervin, ATEMPO.sk