HALLGASD MEG: Itt az új Boggie lemez és jön a lemezbemutató is

A harmadik nagylemezére igazi énekes-dalszerzővé érett Csemer Boglárka Boggie. Az albumon kísérletezik a dancehall, r&b stílusokkal, bátran keveri az elektronikus és akusztikus hangzást. De viszont érezni a klasszikus zene, kortárs francia pop zene és még a rap műfaj hatásait is. Mindez olyan kifinomultan elegyedik Boggie sajátos dallamvilágával, hogy egy igazán izgalmas poplemez az eredmény.

A nyelvi sokszínűség a Boggie-tól megszokott módon az új albumot is jellemzi, de most a magyar szövegeké lett a főszerep - ebben Kemény Zsófi költőnő is segítségére volt. A dalok témái, mondanivalói az énekesnőhöz hűen továbbra is elgondolkodtatóak, tükröt tartóak. Az "elegendés" mint fő gondolati elem minden dal magja. Elengedi a megfeleléseinket, a félelmeinket, kapcsolatokat, gyerekkort, múltat.

Az albumot rekord idő alatt készítette el az újdonsült anyuka, aki Lenke lányának 2016 decemberében adott életet. A dalok, elmondása szerint, Lenke nélkül nem születtek volna meg. A több hónapos zenekari próbafolyamat, közös műhely-és alkotómunka erősen érződik a lemezen.

 

{jamedia src="http://www.youtube.com/watch?v=-1f3rsjVqLY" type="video" mtype="youtube"}

 

Tracklista

1. Végtelen
2. Quitte-moi
3. Le démon
4. Érkezem
5. A város nélkülem
6. Kacaj
7. Run to the River
8. Mirror
9. I'm alive
10. Szeretem őt

Bonus
11. Nem kell bántani
12. Confidences sur le divan

 

Új, 3 című nagylemezét Boggie szeptember 23-án, szombaton este mutatja be Budapesten, az Akvárium klub Kishalljában. Előtte Kemény Zsófi lép majd színpadra.

Zenekar tagjai:

Antal Gábor - zongora
Simkó-Várnagy Mihály - elektromos cselló, basszus gitár
Szakonyi Milán - gitár, ének
Szabó Tamás - dob

ATEMPO.sk