ÚJDONSÁG: Megérkezett az új Charlie Puth klip - How Long

A nagy sikerű „Attention” után megérkezett a popsztár következő megjelenése „How Long” címen, melyhez klip is készült. A két dal Puth 2018 elején megjelenő ’Voicenotes’ albumának előfutára.

A többszörös Grammy-jelölt énekes / dalszerző / producer „How Long” című legújabb száma valójában az „Attention” folytatásaként is értelmezhető: egy félrelépés következményeit dolgozza fel a fiú kapcsolatában. A szám producere maga Charlie volt, a számot Justin Franks („See You Again”) és Jacob Kasher („Attention”) segítségével írta.

 

{jamedia src="/

" type="video" mtype="youtube"}

 

A „How Long” következő, ’Voicenotes’ című albumának előfutára, amely 2018 elején kerül a polcokra, azonban már előrendelhető. A lemez címe az iPhone hangfelvevő alkalmazása előtt tiszteleg: „a készülő lemez hanganyagát a voice notes app-ba írtam be először. Az „Attention” videó végén hallhattátok is az eredeti felvételt, amit az appba énekeltem fel!”

Charlie Puth 2016-ban került a figyelem központjába Wiz Khalifával közös, Paul Walkerre emlékező „See You Again” számának köszönhetően. A dal az évtized egyik legnagyobb és legnépszerűbb slágerévé vált - a klip egészen a Despacito őrületig a világ legnézettebb YouTube videóklipje volt. Puth a sláger megjelenése óta egy egész albumot adott ki ’Nine Track Mind’ címen, amely a „One Call Away”, „Martin Gaye” és „We Don’t Talk Anymore” számokat tartalmazta, illetve további koprodukciókat és slágereket jelentetett meg. Legutóbbi „Attention” című száma a legsikeresebb szólóprodukciója volt, amelyet a mostani „How Long”-gal szeretne megkoronázni. Szerintünk sikerülni fog :-)

ATEMPO.sk