ÚJDONSÁG: A 10 éves Péterfy Bori & Love Band karaokeklipje - Lakatlan sziget

Péterfy Bori

Az idén 10. születésnapját ünneplő Péterfy Bori & Love Band rengeteg izgalmas újdonsággal készül, melyek közül ezúttal a legújabb videójukat mutatják be! A november 6-án hivatalosan is megjelenő Bori X lemez harmadik single-jéhez, a karibi hangulatú Lakatlan szigethez forgattak egy fülledt, érzéki klipet, ami a ’90-es évek Bravo magazinjainak foto-lovestory-jait vette ihletforrásnak, de akad benne egy tűzvörös tűsarkú csizma és púrhabszex is - mindez a soroksári mediterráneum izzó dzsungelében.

 

 

A közönség már ismerheti a lemez első (Föld hívja földet) és második (Ne keresd az igazit, az én voltam) dalát, amik tökéletesen vezetik fel a slágerekkel tömött Bori X-élményt. Az album november 6-án jelenik meg, de aki addig végigjátssza a Bori X applikáció összes pályáját, már most hallgathatja az összes új számot! A zenekar ugyanis hazánkban elsőként hozott létre a BIG FISH fejlesztő csapattal egy telefonos játékot, ahol minden egyes fejezet után újabb dalok érhetők el az albumról a játékos számára.

BORI X applikáció

A Bori X minden eddiginél elektronikusabb, csillogóbb és dögösebb lett. A 10 dark diszkó szám lüktető lendülettel sodorja magával a hallgatót, játékosan vezetve végig sötétebb és vidámabb témákon is - egy azonban közös mindben: teljes extázisban lehet végigtáncolni őket, jókora adrenalinfröccsel ereszt utunkra, ha végighallgattuk őket. A zenéért és egy dalszövegért ezúttal is a zenekarvezető Tövisházi Ambrus volt a felelős, a többi szöveg ezúttal is Bori és az eddigi Love Band-szerzőtársak, azaz Hajós-Dévényi Kristóf, Tariska Szabolcs, Hujber Szabolcs és Sarkadi Balázs munkája.

INTERJÚNK PÉTERFY BORIVAL

November 10-én indul lemezbemutató turnéjuk, melynek kiemelt budapesti állomása az Akvárium Klub NagyHalljában lesz november 17-én - az estére már most minden jegy elkelt! A télen végigguruló turnébusz szilveszterkor is megáll, így december 31-én ismét Budapesten lép fel a zenekar, méghozzá az A38-on, ahol közösen búcsúzhatunk velük a 2017-es évtől. Ezen kívül december 8-án Esztergomban, 28-án pedig Győrben is hallhatjuk élőben az új dalokat.

ATEMPO.sk