KLIPPREMIER: Megérkezett Bufler újdonsága – Heisenberg (18+)

Eljött az idő, hogy bemutassuk nektek a királyhelmeci rapper, Bufler újdonságát. A Heisenberg egy kis akció filmmel is felérő klipet kapott: bűnözők, rendőrök, fegyverek, drog, nők …

Kezdjük is mindjárt ezzel:

 

{jamedia src="/

" type="video" mtype="youtube"}

 

Loškár Rajmund, azaz Bufler mellett a klipben Tóth Ricsi énekel. „Ő egy nagyon jó zenész barátom. Nem először dolgozunk együtt. Ezúttal egy rövid időre bukkan csak fel a videóban, ő egyfajta meglepetése a kisfilmnek :-)” - árulta el Bufler.

 

A történetet Bufler írta, valamint ő rendezte és vágta is videót. A felvételeket Németi Róbert készítette.

„Egy akciós, thrilleres hatású forgatókönyvet álmodtam meg, ahol a jó és a rossz fél találkozik. Én alakítom a rosszat, aki illegális úton próbája az anyagiakat megteremteni. De mindez a rendőrségnek is szemet szúr, így rá is szállnak. Így indul a piszkos történet, amiben pénzmosás, drogkereskedés, gyilkosság és zsarolás is helyet kapott. De a sztori végét már a nézők fantáziájára bízzuk.

Sajnos Szlovákiában mai napig fognak el olyan embereket, akik komolyan foglalkoznak, kereskednek a drogokkal és elég nehéz eljutni a gyökerekhez, honnan is erednek ezek a kábítószerek.” - mondta a rapper.

Az egész csapat, a szereplők mind Bufler gyerekkori barátai, így nagyon jó volt a közös munka. A végeredmény egyben egy jó kis emlék is lesz számukra.

Bufler 2005-ben ragadott először mikrofon, majd 2006-ban megalapította a HNG (Helmec New Generation) Records-ot. Eddig négy lemeze jelent meg és több klipje is felkerült a legnagyobb videómegosztóra.

A most megjelent dal, a hamarosan elkészülő HelmecNewGeneration III. LP-n lesz megtalálható.

Zaťko Ervin, ATEMPO.sk