A DAL 2018: Tolvai Reni - Crack My Code

Jöjjön Tolvai Reni  Crack My Code című dala, mely részt vesz az Eurovíziós Dalfesztivál 2018. január 20-én, 19.30-kor a Dunán induló magyar előválogató show-jában, A Dal 2018 versenyben.

Tolvai Reni Nagyváradról érkezett Budapestre, hogy hangjával meghódítsa a zeneszerető közönség szívét. Nevét 2010-ben egy tehetségkutató versenyben ismerte meg az ország.

Első saját dala, a Hagylak menni 2011-ben jelent meg Ékszer című albumán. A zeneszámot hamarosan egy videoklip is követte, amely ugyanolyan népszerűségnek örvendett. Az énekesnő 2011-ben Magyar Kultúráért-díjat kapott.

SZAVAZZ A DAL 2018 KEDVENCÉRE!

Első dala szakmai szempontból is sikeresnek tekinthető, elnyerte a Transylvanian Music Awards Legjobb magyar pop-dance slágerének járó díját. Reni számára A Dal színpada egyáltalán nem ismeretlen, hiszen 2012-ben az Élek a szemeidben című slágerével már versenyzett A Dalban.

2013-ban Metzker Viktóriával és a No!End közreműködésével született egy újabb slágerdala, a Promise. Ugyanennek az évnek a végén került bemutatásra a Shout című száma, amely a 2014-es kislemezének címadója lett. Ekkor jelent meg Do című nagylemeze is.

2015-ben további két videoklipet forgatott le, amelyeken újra Metzker Vikivel dolgozott együtt.

A Crack My Code zeneszerzője Bella Máté és Johnny K. Palmer, szövegírója Johnny K. Palmer.

 

 

ATEMPO.sk / A DAL